Mount everest


Nathalie: Mamma, du bygger Mount everest med pastan.
Mamma: Jag tycker det ser ut som K2.

Allting rasar

Patrik: Klimatförändringar.

IBLAND är det bra med städning

Okej, jag erkänner. Ibland kan det vara bra med städning, iallafall för igår, när jag letade efter mina örhängen. Jag har alltid behöft köpa nya eftersom jag ALLTID tappar bort det ena. Men igår började jag rensa i alla hyllor i mitt rum och hittade en massa örhängen, totalt blev det 14 hela par...

Jag kanske borde rensa där oftare?

Extream

Lördag

Sitter här och lyssnar på p!nk när jag borde skriva min engelska story (Skulle vara inlämnad i fredags...) Är så jäkla trött. Jobbade i stallet från 11 till 6, städade när jag kom hem, åt, och nu sitter jag här. Ni skulle bli förskräckta om ni såg hur jag såg ut, inge smink, trött och smutsiga kläder.
Men imorgon blir det lite roligare. Först kommer Therese, och sen kommer hennes mamma och lillebror över på middag :) Vi ska kolla på...
dun dun dun...
STAR TREK! :D
Elr, jag ska försöka få dem att göra ;)
Hoppas ni får en fortsatt rolig lördag, jag ska sitta och klaga på mitt skavsår.

Chattar med Love


Musikal

Snart ska jag på musikal :)
Då ska vi testa dansdräkter, vilka ser ut som baddräkter...
Iallafall vart det superskönt väder idag, så jag, Peri, Steffy och Hanna gick upp på ett berg och solade, vilket var vaaarmt x)
Nu måste jag gå och byta om, ses ;)

Ny header

:D

Anteckningar från bussresan

Nu bär det av, hejdå betongland, nu far jag till sommaren! Eller, vad man nu ska kalla skåne. Tog ett sista farväl av Mimzy innan vi åkte. Klockan är nu 22:44 och jag sitter i bilden på väg in till stan där jag ska gå på nattbussen som ska ta mig ner till skåne. Kom precis på att jag har glömt min ansiktskräm... Tusan. Skönt att det är en nattbuss, annars skulle jag få stå ut med mormors eviga prat. Nu behöver jag bara lyssna i 10 minuter, sen sover hon :D

Nathalie out!

22:00 
Nathalie: Apoteket, apotek hjärtat, apotekarna TITTA! En polisbil! Vad har du gjort nu Patrik? OOO! Monstertruckar, i miniformat! Kan inte jag få en mamma?
Mamma: Suck

22:06
Nathalie:
Nu e det rosa, nu e det gult, nu e det rött, nu e det orange...
Mamma: Vad gjorde vi för fel?

22:37
Sitter på bussen :)

23:17
Vet inte riktigt vart vi är, men jag vet att mitt godis/chips kommer ta slut snabbt. Har ätit upp ostbågarna, och har nu börjat attakera chipsen. Såg precis vart vi är, nära Nynäshamn.

01:34
Har ingen aning om vart vi är, men vi har iallafall passerat Jönköping, vilket betyder att vi har åkt 1 fjärdedel... Naaa jag går och lägger mig igen.

03:16
Nu har vi gjort ett stopp. Sitter och tittar ut på vänern elr vätten, kommer inte ihåg vilken det är. Vi har kommit lite längre än halvägs, och om man ska följa busstiderna så ska vi vara framme om 3 timmar.

12:38
Jahapp, nu sitter jag här i morfars vardagsrum och väntar på att vi ska åka iväg och handla. Bussen kom fram klockan 6 på morgonen, och jag var hemma hos morfar kvart över. Stupade i säng på en gång, har bara sovit 3 timmar >.< Sedan blev jag väckt vid 11 av tottarna, och nu sitter jag här.

It's friday, and we looove it, YEAH - Nathalie


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0